پنج عضو سپاه در سوریه ربوده شدند

۳۰ آذر ۱۳۹۰ | چاپ چاپ

میهن – مجید سعادت: عصر دیروز یک فعال سیاسی سوری به “میهن” خبر داد که تعدادی از نظامیان ایرانی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمص، توسط مخالفان بشار اسد ربوده شده اند. روزنامه دولتی الوطن، چاپ دمشق، اگرچه بامداد امروز اصل خبر را تایید کرد اما مدعی شد که ربوده شده گان، پنج مهندس ایرانی بوده اند که برای آمادهسازی نیروگاه برق شهر حمص، به آنجا رفته بودند. این روزنامه، ربایندگان را «گروههای مسلح ناشناس» خوانده است.

برخی از وبسایت های اصولگرا مانند الف (نزدیک به رییس مرکز پژوهش های مجلس) نیز این خبر را بدون هیچ توضیح بیشتر و به نقل از منابع سوری منتشر کرده اند اما نامهای این ۵ تن تا کنون منتشر نشده است.
چندی پیش، شبکه العربیه، اظهارات یک سرباز سوری را که از بدنه ارتش رژیم بشار اسد جدا شده و به معترضان پیوسته بود را منتشر کرد که بر پایه آن «تک تیراندازان سپاه ایران در پشت بام های حمص کمین کرده و معترضان را نشانه می گرفتند». این سرباز مدعی بود که «خود چند بار با تیراندازان ایرانی مواجه شده و لهجه آنها را خوب می شناسد».

همان زمان روزنامه الشرق الاوسط نیز به نقل از منابع آگاه، ادعا کرده بود که سوریه از ایران تک تیرانداز وارد می کند. اما سردار محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین، این ادعا را «مضحک و خندهدار» توصیف کرده و به خبرگزاری ایسنا، گفته بود که «نه سوریه نیاز به چنین چیزی دارد و نه ایران بنای چنین کاری را». به گفته این مقام نظامی «ما زبان و اقلیم متفاوتی داریم به طوری که اگر یک ایرانی به یک کشور عربی برود همه او را میشناسند».

چهار ماه پیش، اتحادیه اروپا سپاه قدس را به دلیل دخالت در سرکوب مردم سوریه تحریم کرده بود اما رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارتخارجه ایران، ادعای اتحادیه اروپا را فاقد هرگونه سند و مدرکی دانسته و آن را تکذیب کرده بود.

خبر ربوده شدن ۵ ایرانی در حمص، دو روز پس از آن منتشر شد که دولت سوریه پس از ماه ها مخالفت با طرح اتحادیه عرب برای ورود ناظران این اتحادیه به سوریه، آن را پذیرفت اما به گزارش دویچه وله به نقل از “اشپیگل آنلاین” امضای طرح اتحادیه عرب، مانع از ادامه کشتارها در سوریه نشد و تنها ظرف ۲۴ ساعت پس از امضای این طرح، ۲۲۷ نفر از سربازان فراری به وسیله ارتش سوریه به قتل رسیده اند.

نیروهای ارتش، اعضای ارتش آزاد سوریه را که در “جبل السویه” و “خان شیخون” سنگر گرفته بودند به توپ بستند. این دو منطقه در استان ادلیب واقع شده اند.

همچنین روز دوشنبه ۴۲ غیرنظامی و دیروز ۳ نفر دیگر در درعا و استان ادلیب کشته شده اند. مجمع عمومی سازمان ملل متحد در روز دوشنبه ضمن محکوم کردن این خشونت ها با صدور قطعنامه ای از رژیم بشار اسد خواست که طرح اتحادیه عرب را در مورد ورود ناظران و تخلیه شهرها از ارتش، فوری به مرحله اجرا در آورد.

بنا بر این گزارش، برهان غلیون، رئیس شورای ملی سوریه، با اشاره به کشتارهای تازه، امضای طرح اتحادیه عرب را «بیارزش» خوانده و گفته است: «رژیم با این کار دست به یک اقدام نمایشی زده و قصد وقتکشی دارد.»
*عکس از شبکه العربیة

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

صفحه اى ديگر:

About admin